Cheryl Cole visszatért exférjéhez, Ashley Cole-hoz, aki korábban több alkalommal is megcsalta őt. A pletykák szerint Cherylt olyannyira elkeserítette, hogy kirakták az amerikai X Factor zsűrijéből, hogy korábbi férjénél keres vigaszt. A pár már együtt is töltött egy éjszakát régi angliai otthonukban.

***

Úgy tűnik a Real-sztár Sergio Ramos és televíziós bemondónő exe, Lara Álvarez nem békül. Bár nemrégiben voltak olyan jelek, hogy a páros esetleg újrakezdheti kapcsolatát, de ez most egyre valószínűtlenebbnek tűnik. Ugyanis Lara egyre többször mutatkozik az ismert spanyol humorista Dani Martínezzel.

***

Frank Lampard exmenyasszonya és gyermekei anyja váltig bizonygatja, hogy ő ugyan jól van, és örül egykori kedvese eljegyzésének Christine Bleakleyvel. „Minden rendben. Már túlléptem rajta, régen elmúlt” – nyilatkozott Elen érzéseiről. Ennek ellenére tegnap elég szétcsúszott állapotban fényképezték le a lesifotósok a 36 éves spanyol modellt: nem túl boldogan egy szupermarket előtti padon cigarettázott, és csokoládét majszolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr452999605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása