(Fotó: Dailymail)

Tegnap este rendezték Londonban, a Wembley Arénában a National Movie Awards gálát, amelynek műsorvezető háziasszonya Frank Lampard kedvese, Christine Bleakley volt. A labdarúgó elkísérte kedvesét a díjátadóra, és mosolyogva pózoltak a fotósoknak.


Christine egy fehér csipke Dolce & Gabbana ruhában érkezett a gálára 

A barna műsorvezetőnő fehér, menyasszonyi ruhára hajazó viselete újból a Frank Lamparddal való állítólagos esküvőjére terelte a bulvársajtó figyelmét. "Az emberek folyton azt kérdezgetik, hogy mikor házasodunk össze – válaszolt Christine. – De én vagyok az utolsó, aki ezt tudja. Néhány héttel ezelőtt két napot töltöttünk Párizsban, és amikor lefényképeztek bennünket vásárlás közben, rögtön azt találgatta mindenki, hogy biztosan gyűrűket vettünk. De ez nem így van, és Frank nem kérte meg a kezem."
Christine egyébként a gála folyamán többször is átöltözött különféle gyönyörű divatkreációba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr212897409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása