(Fotó: Dailymail)

A Beckham házaspárt és három fiúkat a Los Angeles-i LAX reptéren kapták le a fotósok, ugyanis a család hazarepült Londonba  Vilmos herceg és Kate Middleton pénteki esküvőjére.


A labdarúgó és neje állítólag nemcsak a Westminster apátságban megtartandó esküvőre kaptak meghívást, hanem az azt követő Buckingham-palotában megtartandó fogadásra és az örömapa által szervezett esti partira is.
Vilmos herceg jó kapcsolatot ápol Daviddel, tavaly együtt dolgoztak Anglia 2018-as vb-rendezési pályázatán. A korábbi brit sajtóhíradások szerint az elismert divattervezővé avanzsált Victoria pedig Kate Middletont fogja öltöztetni későbbi hivatalos megjelenésein. Hónapokkal ezelőtt felröppentek azok a pletykák is, hogy Victoria tervezi majd a trónörökös menyasszonyának esküvői ruháját. Erre kevés az esély, annak ellenére, hogy hétpecsétes titok ötvözi Kate esküvői öltözetével kapcsolatos valamennyi részletet.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr172861352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása