A Racing Santander játékosa, Giovani dos Santos márciusban békült ki tíz hónap mosolyszünet után mexikói énekesnő kedvesével, Belindával.


A párt márciusban Spanyolországban fényképezték le a lesifotósok (Fotó: TvNotas)

Belinda nagy népszerűségnek örvend hazájában, így úgy döntött, hogy saját valóságshow-t indít életéről. A show várhatóan júniusban vagy júliusban kerül adásba, és a rajongók 13 epizódon át követhetik kedvencük életének mindennapjait. Várhatóan az énekesnő beszélni fog kapcsolatairól és szerelmeiről is. A rajongók ezt minden bizonnyal nagyon várják, mert Belinda szerelmi életén nehezen lehet eligazodni. Március végén még úgy nyilatkozott, hogy Giovani élete szerelme, és semmi sem választhatja szét őket. A legutóbbi pletykák szerint azonban Belinda összeszűrte a levet a frissen elvált Billy Rozvar mexikói producerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr602842011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása