A 19 éves Brenda Asnicar tagadta egy olasz televízió azon kijelentését, amely szerint édesanyja lesújtóan nyilatkozott volna kapcsolatáról Carlos Tévezzel. Brenda a Twitteren nyilatkozott ez ügyben: "Ez hazugság! Anyám soha nem mondott ilyet. A családom szereti Carlost. Senkinek sincsen problémája vele, mindenki kedveli. Ő egy nagyszerű ember, és a családom ezzel tisztában van. Köszönöm."
Egy olasz televíziós blog szerint Brenda édesanyja, Adriana ugyanis így nyilatkozott: "Brenda nem tudja folytatni ezt a kapcsolatot, túl fiatal hozzá. Carlos közel 30 éves, nős és van két lánya. Ugyan beszélgettek már a házasságról, de nehéz lenne Brenda számára így élni. Carlos még mindig tartja a kapcsolatot az exfeleségével, és gondoskodnia kell a két kislányáról is. Milyen élet lenne ez a lányom számára?"

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr862830541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása