David Michael Bentley (1984. 08. 27., Peterborough, Anglia)
Kimberley Mills (1986)

 

A Tottenham Hotspur játékosa, David Bentley 15 évesen találkozott szerelmével, az akkor 13 éves Kimberly Millsszel az angliai Devonban, egy nyaraláson. Mindkét fiatal a tengerparton egy lakókocsiparkban üdült a családjával. A nyári kalandból szerelem lett, és a kapcsolat folytatódott a hazatérésük után is. Első hivatalos randijukon David elvitte szerelmét egy Arsenal–Manchester United rangadóra (akkoriban Bentley az Arsenal juniorcsapatában játszott). Csak egy volt a probléma: Kimberleyt nem érdekelte a labdarúgás.
"Nem is fogtam fel milyen nagy meccsen vagyunk, amíg David Beckham ki nem sétált a pályára – vallotta be a lány. – Emlékszem, egy Adidas tréningruha volt rajtam, csíkokkal az oldalán. Vörös volt, mert annyit tudtam, hogy ez az Arsenal színe. A lábamon Spice Girls cipő volt. Szörnyen néztem, ki, David még mindig nevet, ha visszaemlékszik rá.
2009 végén megszületett a pár első kislánya, aki a Devon Bow nevet kapta. szülei megismerkedési helye után Annak ellenére, hogy már kétszer eljegyezték egymást, a páros nem siet az esküvővel. A szőke Kimberley egy interjúban elmesélte, hogy az első körben nem tetszett neki az eljegyzési gyűrűje, ráadásul gyereket szeretett volna, mielőtt összeházasodnak. Bentley másodszorra tavaly, egy dubai nyaraláson kérte meg a kezét, de még most sem tervezik az esküvőt. "Nem tudom mikor megyek valójában férjhez – mesélte Kimberley. – Minden évben azt mondjuk, hogy majd jövőre, de sokkal valószínűbb, hogy majd néhány év múlva, amikor már több gyermekünk lesz."


Kislányukkal, Devonnal

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr622104459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása