Babaváró buli Kakáéknál

2011.04.01. 14:55

 

A brazil Kaká felesége, Caroline Celico már a terhessége nyolcadik hónapjában jár, így hamarosan szülni fog. Carol ezért április 1-jére megszervezte babaváró buliját, amit a házaspár Sao Pauló-i házában tartanak meg.

 ***

Állítólag Silvio Berlusconi meg akarja nyerni többek között a Real Madrid portugál csillagát, Cristiano Ronaldót, hogy tanúként vegyen részt az áprilisban kezdődő perében, amelyben az akkor még kiskorú marokkói táncosnővel, Rubyval folytatott szexuális viszonnyal is vádolják. Ronaldónak ugyanis a pletykák szerint a múltban viszonya volt a fiatal lánnyal.

***

David Beckham a Jimmy Kimmel showban elárulta, hogy kisfia, Romeo javaslatot tett születendő húgocskája nevére. Romeo Justine-nek nevezné el a picit, kedvenc popsztárja, Justin Bieber tiszteletére.

***

Jennifer Lopez nem ismeri az angol X Factor mentorát, Cheryl Cole-t. Az amerikai Pop Idolban zsűriző JLo egy interjúban elismerte, hogy nem ismeri Ashley Cole  csinos exnejét. „Cheryl Cole egy énekesnő, ugye?” – kérdezett vissza az interjúban a fenekéről híres sztár.
Cheryl már próbál nagyobb nevet szerezni magának Los Angelesben, mert az amerikai X Factor bírái közé szeretne bekerülni, azonban a tévécsatorna vezetői nem tartják ehhez elég híresnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr612790884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása