Fél évvel ezelőtt meginogni látszott Rooneyék házassága, amikor kiderült, hogy a labdarúgó prostituáltakkal hetyegett,  miközben felesége éppen első közös gyermeküket várta. A pletykalapok nemrégiben ismét megkongatták a vészharangot, amikor Coleen Rooney pár nappal ezelőtt kisfiával, a 16 hónapos Kaival és barátaival elutazott egy Karib-tengeri nyaralásra, miközben férje Angliában maradt, mert Anglia labdarúgó válogatottjával Eb-selejtezőt játszott.

  


Coleen egy kígyóbőrmintás bikiniben Barbadoson (Fotó: Bigpicturephoto)

Mint kiderült, szó sincs újabb válságról, sőt, Coleen barátainak is bejelentette, hogy újabb kisbabát akar. "A szerelemem a férjem iránt erősebb, mint valaha. Jól mennek a dolgok Wayne és köztem. Szeretek anya lenni, így minél hamarabb újabb kisbabát szeretnék."

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr822781515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása