Danielle, Jamie és a kis Archie a Mamas & Papas partin (fotó: Ian Gavan/Getty Images Europe)  

Noha tavaly felröppentek olyan hírek, hogy a glammodell és a Jamie O'Hara, a Wolverhampton Wanderers játékosa között nincs minden rendben, de úgy néz ki sikerült leküzdeniük a problémáikat, hiszen az utóbbi időben igencsak boldognak tűntek.
Most pedig kiderül: Danielle ismét állapotos, és a kisbaba várhatóan augusztusban fog világra jönni.  A modell elmondta, hogy nem tervezett második gyermeket öt éven belül, és megdöbbentette, hogy ilyen hamar teherbe esett Archie születése után. Danielle megdöbbenése nem véletlen, hiszen tavaly policisztás ovárium szindrómát diagnosztizáltak nála, ráadásul meg egy cisztát el is kellett távolítani a méhéből, ami elméletileg csökkentheti a termékenységet.
Mindenesetre a páros boldogan várja újabb babája születését, főleg Jamie,  aki elmondása szerint négy vagy öt gyermeket szeretne, annak ellenére, hogy akkor akkor bizony le kell cserélni autójukat egy kisbuszra.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr212746475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása