Sylvie van der Vaart részt vett február 4-én a 'Goldene Kamera' díjkiosztón Berlinben. Mi a véleményed Sylvie ruhájáról?

Alena Seredova kisfiaival, David Lee-vel és Luis Thomas-szal a milánói Corso Vittorio Emanuele-n található Disney üzletben játszottak.

Irina Shayk tegnap este a Las Vegas-i Mirage Hotelben ünnepelte meg az idei Superbowl hétvégét barátnője, a szintén modell Jessica White társaságában. Mi a véleményed Irina ruhájáról?

Sylvie van der Vaart szerdán bemutatta a róla mintázott Matel Barbie-babát Nürmbergben.   Mi a véleményed Sylvie ruhájáról?

Wayne és Coleen Rooney megtekintették az Oliver! című színdarab premierjét a manchesteri Palace Színházban Darron Gibson és barátnője, Danielle Carter társaságában.

Darron Gibson és barátnője, Danielle Carter a Rooney házaspár társaságában megtekintették az Oliver! premierét a manchesteri Palace Színházban.

Mario Balotelli és barátnője, Raffaella Fico a népszerű manchesteri Wings vendéglőben töltöttek el egy estét.

Jamie Redknapp felesége, Louise részt vett január 30-án a Retail Trust London Ball elnevezésű rendezvényen Londonban. Mi a véleményed Louise ruhájáról?

süti beállítások módosítása