Valerij Bozsinovról és terhes Playmate feleségéről, Nikoleta Lozanováról egy barátjuk osztott meg fotókat egy közösségi oldalon. A karácsony körül készült képek tanúsága szerint Nikoleta pocakja már szépen gömbölyödik. A bolgár botrányhősnő modell megnyugodni látszik,…

Az ír Robbie Keane felesége, Claudine a tegnap a 'The Late Late Show' vendége volt Dublinban. Mi a véleményed Claudine ruhájáról?

Cristiano Ronaldo és barátnője, Irina Shayk megtekintette tegnap a Real Madrid kosárlabdacsapatának Barcelona elleni meccsét Madridban.

Bár pár hónapja még az a pletyka járta körbe a spanyol bulvársajtót, hogy Sergio Ramos és műsorvezetőnő kedvese, Lara Álvarez másodszor is a kapcsolatuk befejezése mellett döntöttek. De mint most kiderült, a hír csupán kacsa volt, ugyanis a páros a napokban Rómában…

A portugál Cristiano Ronaldo nővére megirigyelhette öccse szupermodell barátnőjének, Irina Shayknak szexi képeit, ugyanis a 36 éves Elma Aveirót fehérneműben fotózták a Hot! magazin januári kiadása számára.

A román Christian Chivu felesége, Adelina Elisei és két kislányuk, Natalia és Anastasia a Viva magazin januári számának címlapján szerepelnek.

Casillasék a QMD címlapján

2012.01.02. 22:01

süti beállítások módosítása