Marco Borriello a minap egy csinos szőke lány társaságában sétálgatott Milánóban. Mint kiderült, a Juventus focistája nem szakított kedvesével, Camila Morais-szal, ugyanis a szőkeség csak egy jó barát.

Wolverhampton Wanderers középpályása Jamie O'Hara szombaton feleségül vette két kisfia édesanyját, az egykori Miss Nagy-Britannia Danielle Lloydot a gyönyörű brentwoodi Sion Parkban. Az esküvőről ezidáig még nem hoztak nyilvánosságra fényképeket.

Mi a véleményed Abbey szereléséről?

Rafael van der Vaart felesége, Sylvie és kisfia Damian megtekintették a holland válogatott Bulgária elleni barátságos mérkőzését Amszterdamban.

David Villa csajai körében

2012.05.30. 13:01

Az FC Barcelona csatára, David Villa kivitte feleségét, Patriciát és két kislányát, Zaidát és Olayát a Camp Nouba megünnepelni a csapata Király-kupa győzelmét.

A Barcelona kiválósága, Andrés Iniesta menyasszonyával, Anna Ortizzal és egyéves kislányával, Valeriával ünnepelte meg csapata Király-kupa győzelmét tegnap a Camp Nouban. 

Pedro duplájával és Lionel Messi találatával múlt héten a Barcelona megverte az Athletic Bilbaót, ezzel megnyerte a Király-kupát. A mérkőzés után a katalánok sztárját, Gerard Piquét baránője, a kolumbiai énekesnő Shakira köszöntötte egy csókkal.