A brazil Elano a napokban meglátogatta színésznő kedvesét, Nívea Stellmant a Morde & Assopra című szappanopera forgatása közben.

 Scott Sinclair szappanopera-sztár barátnőjét, Helen Flanagant tankolás közben kapták le a lesifotósok.

Heitingának kisfia lesz

2011.05.22. 13:29

Az Everton holland válogatott játékosának, John Heitingának neje, Charlotte-Sophie hat hónapos terhes, és kisfiút vár – jelentette be a labdarúgó az RTL Boulevardnak. A párnak van már egy kétéves kislánya, Jezabel.

A népszerű brazil színésznő Deborah Secco a héten a TV Xuxa adásának vendége volt, ahol mesélt házasságáról és férjéről, a Cruzeiro játékosáról, Roger Floresről."Ő a legjobb ember a világon. Vele tanultam meg milyen a szerelem" – nyilatkozta könnyeivel…

Ashley Cole exfelesége egy fehér alapon fekete pettyes ruhácskában jelent meg az amerikai X Factor chicagói meghallgatásán.   Mit gondolsz Cheryl Cole ruhájáról?survey software

Az AC Milan szuperhősei

2011.05.21. 12:07

A Nike az AC Milan olasz bajnoki címének megszerzése után piacra dobta új pólóit, amelyeken a klub labdarúgói az X Men képregényekre emlékeztető szuperhősökként pózolnak.A játékosok a rajongókkal a bemutatón:

Szerző: xalexax

Szólj hozzá!

Címkék: olasz

Az argentin Martín Demichelis felesége, Evangelina Anderson nem tud túllépni gyermekük, Bastian keresztapjának halálán. Az egykori labdarúgó, Néstor Adrián de Vicente olyan jó kapcsolatot ápolt a Demichelis házaspárral, hogy amikor megszületett gyermekük, őt kérték fel…

Wayne Bridge kedvesét, a The Saturdays énekesnőjét, Frankie Sandfordot társaival  csütörtökön a Radio 1 stúdióját elhagyva fényképezték le.

Irina Cannes-ban tündököl

2011.05.20. 17:10

Cristiano Ronaldo kedvese, Irina Shayk jelenleg a dél-franciaországi Cannes-ban tartózkodik, ahol, több vörös szőnyeges eseményen is megjelent az elmúlt napokban.Replay parti:Bar Refaelivel és Elisabetta CanalisszalIrina az amfAR's Cinema Against AIDS gálán: 

süti beállítások módosítása