Az olasz Matteo Ferrari gyermekének anyja, Aida Yespica kibékült egykori kedvesével, a divattervező Philipp Pleinnel. Bár felröppentek olyan hírek, hogy Ferrari és Aida ismét összemelegedtek, a hír nem bizonyult igaznak. A showgirlt pár hete egy másik férfi társaságában fotózták…

Syvlie van der Vaart megjelent a szeptember 28-án megrendezett Goldene Henne 2011-es díjátadón Berlinben.  A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk! Mi a véleményed Sylvie van der Vaart ruhájáról?

David de Gea kevese, Edurne tegnap a Rosa Clará menyasszonyi ruhamárka bemutatóján modellkedett.A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Sylvie van der Vaartot szerdán a berlini reptéren kapták le a lesifotósok. A gyönyörű műsorvezetőnő az aznap esti Goldene Henne díjátadóra érkezett a német fővárosba.A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Guti ismét szerelmes, és új barátnőjét a mikroblogján mutatta be rajongóinak. Az új kedvest Paula Vázqueznek hívják, 36 éves, és nem ismeretlen a spanyol televíziónézőknek, hiszen 1993 óta műsorokat vezet különböző csatornákon.A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Szerző: xalexax

Szólj hozzá!

Címkék: spanyol guti

Míg Diego Forlán az uruguayi modell Victoria Saraviával múlatja az időt, addig  exmenyasszonya, Zaira Nara is új pasit talált magának. Eddig még csak pletykáltak a modell és a teniszsztár Juan 'Pico' Monaco kapcsolatáról, de most bebizonyosodott a dolog, hiszen az argentin…

David de Gea popsztár barátnője, Edurne és társai a hét elején bemutatták a Grease musicalt Barcelonában. Videó: A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Jack Wilshere apa lett

2011.09.30. 08:04

Tegnap délután megszületett Jack Wilshere és barátnője, Lauren Neal kisfia, akinek szülei az Archie Jack Wilshere névet adták. Ezt maga a labdarúgó adta közzé twitterén. Gratulálunk!Jack twitterbejegyzése kisfia születése utánLauren mindenórásan A Facebookon is…

Alessandro Matri és Alessandro Fogacci showgirl kedvesei az olasz GQ számára készítettek egy fotósorozatot. A magazin holnap kerül a standokra. Addig is egy videó a fotózásról:  A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

 Az argentin Hola! magazin értesülései szerint Zaira Nara a napokban két titokzatos bőröndöt kapott Spanyolországból. A magazin értesülései szerint egykori vőlegénye, Diego Forlán így küldte vissza a modellnek a nála hagyott holmijait.Úgy látszik az uruguayi teljesen…