A The Saturdays angol lányegyüttes -soraiban Wayne Bridge kedvesével, Frankie Sandforddal- tegnap bemutatta a Nintendogs nevű új játékot Uxbridge-ben.

Sylvie Bécsben zsűrizett

2011.08.31. 09:33

A német Supertalent tehetségkutató három zsűritagja, Sylvie van der Vaart, Dieter Bohlen és Motsi Mabusemúlt héten péntektől vasárnapig Bécsben hallgatták meg a showműsorba jelentkezőket.Néhány kép: 

Christine Bleakley munkában

2011.08.31. 08:24

Frank Lampard menyasszonyát, Christine Bleakleyt tegnap kora reggel lekapták a fotósok, amint megérkezett az ITV stúdiójához. Christine volt ugyanis a televíziócsatorna reggeli műsora, a Daybreak tegnapi adásának női műsorvezetője.Képek a tegnapról:

Maxi López és Wanda Nara házassága krízisben. Alig pár hónapja, hogy a kisebbik Nara lány szakított Diego Forlánnal, úgy néz ki a másik nővér házassága felett is fekete felhők gyülekeznek – legalábbis a pletykák szerint. A harmadik gyermekével várandós Wanda egy…

Matteo Ferrari exének, Aída Yéspicának és közös kisfiuknak, Aaronnak miami nyaralásáról két képet tett közzé az olasz Diva e Donna magazin legfrissebb száma.

A Lazio argentin játékosa, Mauro Zárate és állapotos felesége, a modell Natalie Weber a napokban Fregenében  strandoltak. A pár két hónappal ezelőtt házasodott össze, miután kiderült, hogy Natalie első közös gyermeküket várja.

Tegnap reggel a TV2 Mokka adásában Dukai Regina és Debreczeni Zita közös fotózásukról beszéltek.    

Cheryl Cole filmet forgat

2011.08.30. 07:43

Ashley Cole exfelesége az X Factorból való kirúgása után nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, de addig sem tétlenkedett. Megkapta többek között a Cameron Diaz, Joe Manganiello és Elizabeth Banks neve által fémjelzett új film, a  'What to Expect When You're Expecting' egyik…

Frankie Sandford tegnap együttesével, a The Saturdays-el a Radio One Stúdiójában járt.