Carlos Tévez és Brenda Asnicar ismét szakítottak – jelentette be az ismert argentin újságíró, Luis Ventura egy ma reggeli rádióműsorban. Hiába a romantikus olaszországi kibékülés, a kapcsolat ismét zátonyra futott.

 ***

A pletykák szerint Cheryl Cole együtt töltötte a húsvéti ünnepeket ex-anyósával Essexben. Erre úgy derült fény, hogy egy rajongó lefényképezte az énekesnőt Ashley Cole édesanyja házánál, és Twitterén közzétette a képet. Bár a hírek szerint a labdarúgó nem tartózkodott édesanyjánál, a pletykalapok rögtön felvetették, hogy az anyóssal közös ünneplés az első lépés a volt házastársak kibékülése felé. Az énekesnőt egy másik öröm is érte a napokban, ugyanis hónapok óta tartó huzavona után bejelentették, hogy Cheryl is csatlakozik az amerikai X Factor zsűrijéhez.

 ***

Aída Yespica és divattervező kedvese kibékült. Noha nemrégiben még arról számoltunk be, hogy az olasz  Matteo Ferrari gyermekének anyja és Philipp Plein szakítottak, pár nap után ki is békültek. Yespica – akit összehoztak a pletykalapok nemrégiben Mesut Özillel is – elmondása szerint most felhőtlenül boldog.

 ***

Aída Yespica exe, a Besiktast erősítő Matteo Ferrari a Novella 2000 olasz pletykalap szerint összejött a Christian Vierivel nemrég szakított Melissa Sattával. Az érintettek még nem erősítették meg a hírt.

 ***

Christine Bleakley Észak-Írországban akar megesküdni. Frank Lampard és műsorvezető kedvese 18 hónapja randiznak, és az angol bulvármédia állandóan azt találgatja, mikor is lesz az esküvő, annak ellenére, hogy a pár még az eljegyzésről szóló pletykákat sem erősítette meg. A Daily Star szerint azonban a pár már kiválasztotta az esküvő helyszínét, ami ami az észak-írországi Antrimban található Galgorm Hotel lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr162880080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása