Ruby és Ronaldo (Fotó: sologossip.it)

Ruby, Silvio Berlusconi olasz kormányfő legújabb szexbotrányának fiatalkorú főszereplője az olasz bulvármédia egyik legfelkapottabb celebjévé vált. A fiatal táncosnő nap mint nap újabb hírekkel látja el a szenzációéhes újságírókat, reklámokban szerepel és önéletrajzi könyvet ír. A szexbotrány kirobbanása óta két év alatt állítólag 521 millió forintnak megfelelő eurót keresett. 

A fiatal lány most újabb szaftos történettel állt elő, amelynek másik főszereplője Cristiano Ronaldo. Ruby elmondása szerint még 2009 december végén ismerkedett meg Ronaldóval,  telefonszámot cseréltek, majd három héttel később együtt töltöttek egy éjszakát egy luxushotelben. Reggel azonban amikor felébredt, a focistának már nyoma sem volt, csak 4000 eurót hagyott ott neki, és egy cetlit, amelyen az állt, hogy reméli amire visszaér a hotelszobába, addigra a lány már nem lesz ott. Ruby állítólag nagyon megbántódott emiatt, és sírva hagyta el a hotelt.

A lány ekkor még csak 17 éves volt, amiről tudott Cristiano is.  Az olasz törvények szerint illegálisnak minősül, ha egy fiatalkorúnak fizetnek a szexért. Ronaldo ügynökei útján tagadta az állításokat, és azt mondta, hogy nem is ismeri a lányt. Kiemelte, hogy az említett időpontban nem is járt Milánóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr572755261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása