Andrés Iniesta–Anna Ortíz

2015.05.21. 16:05

Andrés Iniestától távol áll a kivagyiság és a magamutogatás, a lapok nem az ő nőügyeivel vagy autócsodáival vannak tele. Feleségét, Anna Ortízt 2008-ban ismerte meg, első gyermekük, Valeria pedig 2011. április 11-én született. Andrés és Anna akkor még nem voltak házasok, esküvőjüket 2012. július 8-án, egy héttel az Európa-bajnokság döntője után tartották. A ceremóniára Tamarit kastélyában, Tarragonához közel került sor, a vőlegény kedvenc filmjének, a Gladiátornak a zenéjére vonult be, míg az ara Whitney Houston balladájának, az I Will Always Love Younak a dallamára jelent meg az oltár előtt. A meghívottak között Iniesta több barcelonai csapattársa, így például Messi és Samuel Eto’o is ott volt.
A családot 2014 márciusában tragédia érte, amikor Anna elvetélt a második gyermekükkel – Iniesta emiatt kihagyta a Real Valladolid elleni bajnokit, de a következő három találkozón fantasztikusan játszott: két gólt lőtt, és négy gólpasszt is adott, pedig a meccsek között volt a Real Madrid elleni idegenbeli rangadó is.
Részletek a Futballsztárok
című magazinból.

iniesta_kicsi_blog.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr687480040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása