Míg Wayne Rooney az angol válogatottal az Európa-bajnokság helyszínén, Krakkóban tartózkodik, addig felesége, Coleen tegnap megtekintette Jay-Z és Kanye West koncertjét Manchesterben.

Szerző: xalexax

Szólj hozzá!

Címkék: angol

O'Haráék Dubaiban

2012.06.13. 08:34

Wolverhampon játékosa, Jamie O'Hara és a korábbi brit szépségkirálynő felesége, Danielle Lloyd jelenleg nászútjukat töltik Dubai-ban.

Raúlék nyaralnak

2012.06.13. 08:01

A nemrég Katarba szerződött spanyol klasszis, Raúl feleségével, Mamennel és gyerekeivel Menorca szigetén pihen.

Harmadik körben (Anglia és Portugália után) a legszebb olasz WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat. A szavazáson részt vevő WAG-okról itt olvashatsz bővebben.     WAG EB 2012, C csoport: Olaszország

A Manchester United játékosa, Tom Cleverley a The Only Way Is Essex angol reality show 27 éves sztárjával, Georgina Dorsettel Dubaiban nyaral.

A Villa család Ibizán nyaral

2012.06.11. 12:29

  További képek itt...

A Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak kedvese, a Telecinco csatorna sportriporternője, Sara Carbonero a Spanyolország - Olaszország mérkőzéséről közvetített az Európa-bajnokság tegnapi játéknapján.  

Ilary Blasi pink bikiniben

2012.06.11. 09:07

A holland Rafael van der Vaart neje részt vett tegnap a 2012-es Rózsabálon a berlini Intercontinental Hotelben.

Sami Khedira topmodell barátnője, Lena Gercke, Mario Gomez kedvese, Silvia, illetve Mats Hummels és Marcel Schmelzer párjai, Cathy és Jenny az EB helyszínén szorítottak a német válogatottnak Portugália ellen.        

süti beállítások módosítása