A korábbi világbajnok olasz labdarúgó, Luca Toni és modell párja, Marta Cecchetto első gyermeke halva született pénteken.
„Életünk legszebb napja lett volna, de a legrosszabb lett. A babánk anélkül hagyott itt minket, hogy látta volna a fényt. Mindenkitől megértést és nyugalmat kérünk, a fájdalom csak az enyém és Martáé” - írta a labdarúgó közleményében.
Pár nappal a szülés előtt már negatív híreket közölt a média a kismamáról. Kedden Észak-Olaszországban, a pár otthona környékén földrengések puszítottak, amelynek nagy ereje az akkor még mindenórás Martát és a vele együtt otthon tartózkodó édesanyját rendkívül megijesztette. Szerencsére a házukban nem keletkezett kár, de Toni és Marta azt fontolgatták, hogy mivel bármelyik pillanatban megindulhat  a szülés, így elutaznak egy biztonságosabb helyre.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr364561191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása