Gerard Piqué a napokban cáfolta azt a pletykát, hogy a küszöbön állna az esküvője kolumbiai énekesnő szerelmével, Shakirával.
"Együtt vagyunk, de nem tervezünk esküvőt" - jelentette be a labdarúgó egy sajtótájékoztató során, ahol a Mango divatmárka arcaként bemutatta annak új kollekcióját.
A bulvársajtóban akkor kezdtek megkondulni az esküvői harangok, amikor karácsony után Shakira kezén egy gyűrűt fedeztek fel a lesifotósok. Piqué az újságíróknak bevallotta, hogy "egy nagyon szép" kapcsolatban él szerelmével, és nem zárja ki azt, hogy a jövőben megkéri a kezét, de egyenlőre még nincsen napirenden.
A spanyol sajtó eközben elkezdett arról cikkezni, hogy a Barcelona vezetőedzője, Josep Guardiola nem nézi jó szemmel Piqué médiaszereplését, és aggódik, hogy ez a labdarúgó teljesítményét is visszavetheti.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr784154550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása