Szex, hazugság, videó

2012.01.25. 07:44

Piqué és Shakira kínos szexbotrányba keveredhet, ugyanis az énekesnő egyik korábbi alkalmazottja azt állítja, hogy birtokában van a páros házi szexvideója. A felvételen állítólag Shakira orális örömökben részesíti szerelmét. A kolumbiai sztár képviselői azonban tagadják, hogy létezik ilyen felvétel.
Az énekesnő nem először keveredett ilyen szóbeszédbe. Pár évvel ezelőtt felröppentek olyan pletykák, hogy létezik egy olyan szexvideó, amelyen Shakira és egykori párja, Antonio de la Rua mellett a La Torturából is ismert Alejandro Sanz szerepel hármasban félreérthetetlen helyzetben. A sztárok akkoriban közös közleményben cáfolták a rosszindulatú híreszteléseket. "Ez teljesen abszurd. Ilyen videófelvétel egyszerűen nem létezhet" - jelentették ki. Az állítólagos videóból azóta sem került elő egy képkocka sem.
 

***

Kevin-Prince Boateng belerokkant a szexbe. Barátnője, Melissa Satta nemrégiben kijelentette, hogy a labdarúgóval hetente 10-15 alkalommal élnek szexuális életet. Történt azonban hogy a Milan Inter elleni rangadója után Boateng combjában a hajlítóizom húzódását állapítottak meg az orvosok. A spanyol Marca még azt is tudni véli, hogy a labdarúgó sérülését túlzásba vitt szex okozta. A a goal.com grafikusa, Omar Momani egy karikatúrával adott képet arról, hogy mi is folyhat Boatengéknél esténként.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr383752021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása