Labdarúgók dupla randin

2012.01.21. 11:16

Annak ellenére, hogy pár hónappal ezelőtt még ellenszenvvel viseltettek egymással szemben, mostanra azonban a közös munka révén jó barátságba került a két olasz showgirl, Melissa Satta és Elena Santarelli. A két csinos WAg együtt vezette a nagysikerű Kalispéra! televíziós showműsort, és a közös munka előtt Elena Santarelli egy újságnak bevallotta, hogy a múltban nem találta túl szimpatikusnak Melissát. Ennek egyik legfőbb oka kolléganője exe, a már visszavonult olasz sztárjátékos, Christian Vieri. Melissa előtt ugyanis Vieri Elena nagyon jó barátnőjével, Elisabetta Canalis-szal járt évekig. A szőke showgirl pedig erre tekintettel nem kereste Melissa társaságát.
A közös munka alatt azonban olyan jó kapcsolatot sikerült kialakítani a szépségeknek, hogy nemrégiben párjaikkal, Kevin-Prince Boatenggel és Bernardo Corradival együtt vacsoráztak egy milánói étteremben.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr213618144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása