Hosszú évek egyeduralkodása után letaszították a trónról Yoann Gourcuff-öt, és idén a Montpellier csapatában játszó Olivier Giroudot választották meg a legjóképűbb francia labdarúgónak. Giroud magánéletéről nem sokat tudni, csak annyit, hogy házas, és hogy feleségét…

Iker Casillas és kedvese, Sara Carbonero részt vettek tegnap a 'Partido x la Ilusión' elnevezésű jótékonysági futballmérkőzésen.

Gerard Piqué és barátnője Shakira megtekintettek egy kosrálabdamérkőzést kedden Miamiban.

Cristiano Ronaldót Maldív-szigeteki rövid kiruccanásuk után elkísért kedvese, Irina Shayk Dubaiba is, ahol a focista egy rendezvényen díjat vett át.

A Napoli játékosa, Ezequiel Lavezzi és barátnője, Yanina Screpante az uruguayi Punta del Este-ben tölti a karácsonyi  szünetet. 

Az argentin Maxi López felesége, Wanda Nara jelenleg harmadik gyermeküket várja. A terhessége nyolcadik hónapjában járó szőkeség megtekintette nagyobbik fia, Valentino karácsonyi ünnepségét.

Álvaro Negredo megnősült

2011.12.27. 10:55

A Sevilla labdarúgója, Álvaro Negredo december 23-án vezette oltár elé kedvesét, Clara García Tapiát. A párnak idén februárban született meg kislánya, Aitana. Mi a véleményed Carla esküvői ruhájáról?

Kevin Prince Boateng barátnője, Melissa Satta és Bernardo Corradi párja, Elena Santarelli közös showműsoruk, a Kalispéra! december 23-adikai adásában: 

süti beállítások módosítása