December 16-án debütált Kevin Prince Boateng és Bernardo Corradi párjainak új showműsora, a Kalispéra!A szőke Elena Santarelli évek óta az egykori olasz válogatott Bernardo Corradi menyasszonya, akitől egy kisfia is születettA barna szépség Melissa Satta hosszú ideig a már…

Arne Friedrich és barátnője, Linn Rödenbeck megjelentek az 'Ein Herz für Kinder' elnevezésű jótékonysági gálán Berlinben.

Az AC Milan 29 éves játékosa, Antonio Cassano láthatóan jobban van novemberi szívműtétje után. A labdarúgót feleségével, Carolina Marcialis-szal és kisfiukkal, Christopherrel kapták le a lesifotósok Milánóban.

Kevin Prince Boateng újdonsült barátnője, Melissa Satta és Bernardo Corradi menyasszonya, Elena Santarelli a Tele Piú magazin legfrissebb számának címlapján pózolnak. A két showgirl műsora, a Kalispéra! ugyanis jövő héten startol a televízióban.

Guti új szerelme, a televíziós műsorvezetőnő Romina Belluscio megjelent a Comptoir des Cotonniers madridi üzletének megnyitóján.

AC Milan karácsonyi parti

2011.12.16. 09:51

December 14-én az AC Milan labdarúgócsapata megtartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét.Silvio BerlusconiMassimo Ambrosini és a felesége PaolaZlatan IbrahimovicPatoLuca Antonini és a felesége, BenedettaAntonio és Carolina CassanoKevin Prince BoatengDaniele Bonera és a felesége,…

süti beállítások módosítása