Irina, az állatmentő

2011.12.10. 09:17

Irina Shayk tegnap megjelent a New Yorki-i ASPCA Állatmenhelyen, hogy egy Mikulással karöltve népszerűsítse a kisállatok örökbefogadását. 

Gerard Piqué barátnője, a kolumbiai énekesnő Shakira részt vett tegnap a  40 Principales Awards elnevezésű eseményen Madridban. Mi a véleményed Shakira ruhájáról? Szavazz! Mi a véleményed Shakira ruhájáról?

Irina New York utcáin

2011.12.10. 08:59

Cristiano Ronaldo kedvesét, Irina Shaykot tegnap New Yorkban fényképezték le, amint aktuális programja helyszínére sietett.

Kevin-Prince Boatenget új barátnője Melissa Satta és néhány barátjuk társaságában fényképezték le egy milánói étterem előtt.

Patóék a Milánói Scalában

2011.12.09. 08:49

Az AC Milan brazilja, Alexandre Pato és barátnője, Barbara Berlusconi megtekintették szerdán a milánói operaház évadnyitó előadását, Mozart híres operáját, a Don Giovannit. 

Szerző: xalexax

Szólj hozzá!

Címkék: brazil pato

Irina Shayk megjelent december 7-én a Macys Ideology Press Launch elnevezésű eseményen a New York-i Dream Hotelben. Mi a véleményed Irina ruhájáról?

Tomas Necid és felesége Klara megtekintették a prágai Dolce & Gabbana üzletben az AC Milan tagjairól készített fényképkiállítást.

süti beállítások módosítása