Martín Demichelis felesége, Evangelina Anderson a Mar Bell magazin legfrissebb számában pózol. Néhány kép a fotósorozatból:

Wayne Rooney felesége és kisfia, Kai megnézték a Manchester United tegnapi mérkőzését a Norwich ellen.

José Mourinho barbecue partit rendezett játékosainak Valdebebasban. Videó: A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Szerző: xalexax

Szólj hozzá!

Címkék: video

Tegnap este két brazil ex-WAG is megjelent a Rock in Rio fesztiválon rendezett Lenny Kravitz koncerten.Elano volt kedvese, Nívea Stellman új barátjával:Pato volt felesége új párjával, Igor Raschlovskyval:

César Peixoto kedvese, a terhessége negyedik hónapjában járó Diana Chaves a portugál SIC televíziócsatorna  Querida Júlia adásában beszélt terhességéről. Diana elmondta, hogy még nem tudják a jövevény nemét, de Peixoto első házasságából származó kisfia, az ötéves…

Bastian Schweinsteiger és barátnője, Sarah Brandner a napokban megnéztek egy kosárlabdameccset az Audi Dome-ban.

John Terry és felesége, Toni tegnap megjelentek a Fashion for Good elnevezésű jótékonysági estélyen Weybridge-ben. A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Xabi Alonso és családja

2011.10.01. 10:12

A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Az olasz Matteo Ferrari gyermekének anyja, Aida Yespica kibékült egykori kedvesével, a divattervező Philipp Pleinnel. Bár felröppentek olyan hírek, hogy Ferrari és Aida ismét összemelegedtek, a hír nem bizonyult igaznak. A showgirlt pár hete egy másik férfi társaságában fotózták…

süti beállítások módosítása