Sami Khedira barátnője kifutóra lépett csütörtökön a Kretschmer divatbemutatóján a Mercedes Benz Fashion Weeken.

Regina a Balaton Soundon

2011.07.10. 09:52

(Fotók: velvet.hu)Dukai Regina pénteken a Balaton Sound keretében részt vett egy vodkamárka promócióján az ex-szépségkirálynő Horváth Évával, és az X Faktor testvérpárjával, Vastag Csabával és Tamással. A celebek egy gumicsónak-versenyen vettek részt, majd  koktélokat…

Jens Lehmann és felesége Conny megtekintették csütörtökön Hugo Boss 2012-es tavasz/nyári divatbemutatóját a Mercedes-Benz Fashion Week keretében, Berlinben.

Csütörtök este tartották a Harry Potter és a halál ereklyéi második részének világpremierjét Londonban. Az angol Theo Walcott és barátnője, Melanie Slade is megjelentek a film bemutatóján. Melanie-nek egyébként egy régebbi részben, a Harry Potter és a félvér hercegben volt…

John és Tony Terry megjelentek a legújabb Harry Potter mozifilm londoni világperemierjén csütörtökön a Trafalgar Square-en. 

Iker Casillas és barátnője, Sara Carbonero jelenleg Kínában tartózkodnak. Tegnap részt vettek egy jótékonysági esten is.

Khedira és Lena a divathéten

2011.07.08. 17:02

Sami Khedira és barátnője, Lena Gercke tegnap megtekintették Guido Maria Kretschmer divatbemutatóját a Mercedes-Benz Fashion Weeken Berlinben.

Mint egy korábbi posztunkban is beszámoltuk róla, Cristiano Ronaldo és barátnője, Irina Shayk Algarve tengerpartján süttették a hasukat nemrég. Mint kiderült, nemcsak kettesben strandoltak, hanem kivitték magukkal CR kisfiát, Cristiano Jr.-t is. 

Pato kedvese, Barbara Berlusconi egy családi hétvégét töltött el két kisfiával, és volt párjával, Giorgio Valaguzzával.

Szerző: xalexax

Szólj hozzá!

Címkék: brazil pato

Mario Balotellit és Cristiano Ronaldo egykori kedvesét, Raffaella Ficót egy hónapja már megörökítették a lesifotósok, amint egy vidámparkban szórakoztak. Nem sokkal később azonban a labdarúgó már másik lány társaságában bulizott, és Raffaella is cáfolta a pletykákat, hogy…

süti beállítások módosítása