Az Abidal család Ibizán

2011.07.03. 15:37

Az FC Barcelona nemrég májműtéten átesett játékosa, Eric Abidal feleségével, Hayettel és kislányaikkal Ibizán pihen.

Az olasz Marco Borriello is megjelent az idén igencsak népszerű nyaralóhelynek számító Formentera szigetén. A labdarúgó kedvese, Camila Morais nélkül barátaival töltött egy napot a tengerparton.

Ibrahimovic Miamiban

2011.07.03. 14:31

Zlatan Ibrahimovicot a napokban Miamiban kapták le a lesifotósok, amint barátaival egy medence mellett lazít.

A cseh Tomás Necid is megnősült: 21 éves kedvesét, Klára Vocáskovát pénteken vezette oltár elé a gyönyörű Ledeburg kertben, Prágában.

Zárate is megnősült

2011.07.03. 12:40

A Laziót erősítő argentin Mauro Zárate tegnap egy polgári ceremónia keretében elvette feleségül kedvesét, a modell Natalie Webert Buenos Airesben. A pár az egyházi esküvőt a tervek szerint jövőre tartja meg. A pletykák szerint a menyasszony első gyermekével várandós.

Wayne Bridge és barátnője, az énekesnő Frankie Sandford tegnap ellátogatott a Chester Rocks Fesztiválra.

Balzaretti esküvője

2011.07.03. 12:16

Federico Balzaretti pár hete vette feleségül balerina kedvesét, Eleonora Abbagnatót. Az esküvőről egy olasz magazin is beszámolt.A menyasszony esküvői készülődéseEleonora gyönyörű ruháját a Dolce & Gabbana tervezőpáros kreáltaA vőlegény és kislánya az esküvő előttAz…

Cheryl Cole tegnap a londoni Sanderson Hotelben tartotta 28. születésnapi buliját. Exférje, Ashley Cole nem jelent meg az ünnepségen, de ott volt Cheryl több Girls Aloudos kolleganője. Az ünnepelt egy fehér Stella McCartney sifonruhában jelent meg a partin.

Cristiano Ronaldo és kedvese, Irina Shayk jelenleg Portugáliában folytatják vakációjukat. A páros tegnap Algarve tengerpartján süttette a hasát.

süti beállítások módosítása