Az olasz Matteo Ferrari gyermekének anyja, Aida Yespica kibékült egykori kedvesével, a divattervező Philipp Pleinnel. Bár felröppentek olyan hírek, hogy Ferrari és Aida ismét összemelegedtek, a hír nem bizonyult igaznak. A showgirlt pár hete egy másik férfi társaságában fotózták…

Syvlie van der Vaart megjelent a szeptember 28-án megrendezett Goldene Henne 2011-es díjátadón Berlinben.  A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk! Mi a véleményed Sylvie van der Vaart ruhájáról?

David de Gea kevese, Edurne tegnap a Rosa Clará menyasszonyi ruhamárka bemutatóján modellkedett.A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Sylvie van der Vaartot szerdán a berlini reptéren kapták le a lesifotósok. A gyönyörű műsorvezetőnő az aznap esti Goldene Henne díjátadóra érkezett a német fővárosba.A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Guti ismét szerelmes, és új barátnőjét a mikroblogján mutatta be rajongóinak. Az új kedvest Paula Vázqueznek hívják, 36 éves, és nem ismeretlen a spanyol televíziónézőknek, hiszen 1993 óta műsorokat vezet különböző csatornákon.A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Míg Diego Forlán az uruguayi modell Victoria Saraviával múlatja az időt, addig  exmenyasszonya, Zaira Nara is új pasit talált magának. Eddig még csak pletykáltak a modell és a teniszsztár Juan 'Pico' Monaco kapcsolatáról, de most bebizonyosodott a dolog, hiszen az argentin…

David de Gea popsztár barátnője, Edurne és társai a hét elején bemutatták a Grease musicalt Barcelonában. Videó: A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

Jack Wilshere apa lett

2011.09.30. 08:04

Tegnap délután megszületett Jack Wilshere és barátnője, Lauren Neal kisfia, akinek szülei az Archie Jack Wilshere névet adták. Ezt maga a labdarúgó adta közzé twitterén. Gratulálunk!Jack twitterbejegyzése kisfia születése utánLauren mindenórásan A Facebookon is…

Alessandro Matri és Alessandro Fogacci showgirl kedvesei az olasz GQ számára készítettek egy fotósorozatot. A magazin holnap kerül a standokra. Addig is egy videó a fotózásról:  A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

 Az argentin Hola! magazin értesülései szerint Zaira Nara a napokban két titokzatos bőröndöt kapott Spanyolországból. A magazin értesülései szerint egykori vőlegénye, Diego Forlán így küldte vissza a modellnek a nála hagyott holmijait.Úgy látszik az uruguayi teljesen…

süti beállítások módosítása