A közelmúltban két exbarátnője is megosztott néhány titkot az AS Roma szívtipró csatárjáról, Marco Borriellóról.

 

Az olaszok első számú showgirlje, argentin származású Belen Rodriguez és Borriello kapcsolata nagy nyilvánosságot kapott 2008-ban. Marco és az akkor még ismeretlen Belen aztán nem szégyenlősködtek, nyaralásaik alkalmával szinte szoftpornóba beillő jelenetekkel kényeztették el a rájuk vadászó fotósokat.


A showgirl azonban miután híres sportoló pasija farvizén evezve híres lett, állítólag megcsalta a csatárt Ivana Trump gigoló fiatal férjével, Rossano Rubicondival, akivel a Magyarországon már ismert reality, a Sziget című műsor kapcsán ismerkedtek meg. (A Milan drukkerei egy alkalommal ki is gúnyolták, miután egy bajnoki meccsen Borriello több ígéretes helyzetet is elhibázott, szurkolók minden alkalommal gúnyos Rossano, Rossano kántálással jutalmazták a csatár erőfeszítéseit.) A páros 2008 decemberében aztán végleg szakított egymással.
Belen, akinek nemrég jelent meg önéletrajzi könyve, nyilvánosságra hozott pár részletet a Borriellóval való viszonyáról is. Az akkor 19 éves lány és a futballista Costa Smeralda szigetén, a híres Billionaire Clubban ismerkedtek meg egymással. A showgirl szerint kapcsolatuk szerelem volt első látásra. „Csak néztem Marcót, és ledöbbentem, hogy milyen szép.” – mesélte Belen könyvében. – „Ő ugyanezt gondolta rólam, és a klubból már együtt mentünk haza. Szeretkeztünk, szerelem volt első látásra. Azonnal eljegyeztük egymást. De túl fiatalok voltunk, rossz időben találkoztunk.”


Pár évig tökéletes volt a boldogság, de aztán Belen részt vett a l'Isola dei Famosi showban, ahol állítólag összemelegedett a híres milliárdos, Donald Trump exfeleségének fiatal negyedik számú férjével, Rossano Rubicondival. Bár Belen tagadja, hogy bármi is történt volna köztük, Borriello nehezen emésztette meg, hogy barátnője mindenki szeme láttára, a tévéképernyőn flörtöl egy másik férfival. „Az abszurd féltékenység tönkretette a kapcsolatunkat” – mesélte Belen. 

Hiába tagadták: Belent és Rubicondit a tévéműsor után együtt kapták le a lesifotósok


Az olaszok már megszokhatták, hogy a showgirl körül mindig történik valami. Pár hete nyilvánosságra került egy videó, amelyben az akkor még ismeretlen Belen szeretkezik szerepel argentin barátjával, Tobias Blancóval. Napokkal ezelőtt pedig a showgirl jelenlegi párja, Fabrizio Corona bejelentette, hogy Belen kisbabát vár, és tervben van már az esküvő is. Persze, ha Coronának sikerül végre lezárnia az évek óta húzódó válási procedúráját „egykori” feleségével.

Borriello a Belennel való szakítása után nem szomorkodott sokáig, több lány társaságában is lefényképezték az elmúlt évek folyamán. Tavaly egyre több pletyka röppent fel róla, és az Olaszországban élő szerb modellről, Nina Senicarról.

A jól értesültek tudni vélték, hogy mióta Borriello az AC Milantól a Rómához igazolt, a páros egy héten egyszer vagy kétszer a római Sheraton Hotelben találkozgatott egymással a legnagyobb titokban. Azonban mindkét fél tagadta a dolgot, sőt még csak egy közös paparazzi fotó sem készült róluk. Ennek ellenére az olasz pletykalapok tényként kezelték, hogy Nina Marco Borriello barátnője.
A szerb showgirlt 16 éves korában, 2001-ben Jugoszlávia szépévé választották, majd Milánóba költözött, ahol az elismert Bocconi Egyetemen szerzett mesterfokozatú diplomát nemzetközi közgazdaságtan és menedzsment szakon. 2007-ben tűnt fel az olasz televízióban, és mindemellett modellkedik is.

 
Noha Borriello és Nina is már külön utakon járnak, sőt, a futballista már hónapok óta boldog kapcsolatban él a brazil modell Camila Morais-szal, ennek ellenére a szép szerb showgirl szerint most jött el az ideje, hogy felvállalja egykori románcát a nyilvánosság előtt. Nina egyszerűen egy mérgező kapcsolatként jellemezte a köztük lévő viszonyt. „Ez egy szörnyű történet volt a szenvedélyről, ami olyan volt, mint a kábítószer, nem tudtam elszakítani magamat tőle.” A szép modell elmondása szerint a hozzá közelállók megpróbálták rávenni, hogy fejezze be ezt a kapcsolatot Borriellóval, de ő nem volt rá képes.
„Minden nap azt mondtam magamnak, hogy ebből elég, de válságba kerültem nélküle, és visszatértem hozzá.” Ennek ellenére Nina tagadja, hogy szerelmes lett volna a labdarúgóba. „Nem használnám a szerelem szót. Ez egy örült szenvedély volt minden időn és téren túl. Szívességet tettünk egymásnak, hogy szakítottunk.” – mesélte Nina, aki elmondása szerint a szakításuk óta nem beszélt Borriellóval, és elképzelhetetlennek tartja, hogy akár egy baráti viszony is kialakuljon köztük a közeljövőben.


Ninát idén nyáron Jared Leto társaságában kapták le a fotósok...


... de az olasz színész Alessandro Pess-el is járt pár hónapig

Borriellónak pedig hónapok óta a gyönyörű Camila Morais a párja:


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr263385136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása