A Rooney házaspárhoz közel állók szerint Coleen ismét áldott állapotban van, hiszen az utóbbi időben teljesen beszüntette az alkoholos italok fogyasztását. A focistafeleség eddig sem tagadta, hogy hamarosan újabb kisbabát szeretne vállalni férjével, és tervei szerint meg sem állnának négy gyerkőcig. A páros eddig még nem erősítette meg a pletykákat.

***

Raffaella Fico biztos abban, hogy Mario Balotelli nem csalta meg. Az olaszok fenegyerekét ugyanis nemrégiben egy pornósztár, Holly Henderson társaságában kapták le a lesifotósok egy szálloda előtt.  „Mario részletesen elmagyarázott mindent, és megnyugtatott, hogy a lány és ő közte nem történt semmi" – nyilatkozta Raffaella. „ Ő egy nagyon mélyérzésű fiú, akinek hasonló az értékrendje, mint az enyém, nagyon kötődik a családjához, és szeret olvasni.”
Balotelli húga, Abigail révén ismerte meg a szép showgirlt, ugyanis a lányok a múlt szezonban együtt versenyeztek a L'isola dei famosi túlélő-realityben. „Mario felhívott és azt mondta: ’Helló, Mario vagyok, láttalak a tévében, és szerintem nagyon szép vagy és érdekes ember. Nagyon édes voltál, és nagy hatással volt rám az érzékenységed” – mesélt Raffaella megismerkedésükről. „Komoly volt, és ez meg is lepett engem. Elmeséltük egymásnak az életünket, ezért úgy érzem meg kell védenem, mert hatalmas szíve van.” Raffaella elmondása szerint csak a harmadik randin csattant el az első csók, és kapcsolatuk azóta is töretlen.

***

Zaira Nara teljesen túllépett Diego Forlánnal való kapcsolatán. A szép argentin modell pár hete még tagadta, hogy együtt lenne a teniszsztár Pico Monacóval, sőt, még azt is nyilatkozta, hogy közös címlapképük egyszerűen csak egy manipulált fotó. Pár napja azonban ismét lekapták a párt egymás társaságában, és most már Zaira is elismerte a kapcsolatukat. Elmondása szerint túl van Forlánon, és boldog Monacóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr463363305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása