Az elmúlt hétvégén a Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület jótékonysági vásárt szervezett, amelynek bevételeit az egyesület a fajta megmentésére és ellátására fordítja.  A vásáron több magyar híresség mellett megjelent Regina is.


"Amióta az eszemet tudom, imádom a kutyákat" – nyilatkozott Regina a pink.hu portálnak. – "Különös pillanat volt, mikor megérkezett hozzám Bruno, a csodaszép chocolate and tan kan spániel. Gyönyörű volt, első pillantásra beleszerettem. Két év sülve-főve együttlét után úgy hozta az élet, hogy sajnos haza kellett vinnem a szüleimhez Kapuvárra, ahol a többi kutyusommal nagy boldogságban élt. Sajnos egy év után úgy gondolta, hogy világot szeretne látni, azóta sem láttuk őt, pedig mindenhol kerestük, televízióban, rádióban bemondattunk, de nem kaptunk hírt róla. Így csak az emléke maradt meg, s éppen ezért érzem fontosnak, hogy a Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület kezdeményezése mellé álljak, mert fel kell hívni mások figyelmét is arra, hogy mennyire fontosak nekünk ezek az élőlények, és igenis oda kell figyelni jobban rájuk."

Regina és Bruno egykor:

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr973309376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása