Tomás Rosicky (1980. október 4.)
Radka Kocurova (1981. április 20.)

 

Rosicky barátnője Radka Kocurova, Csehország szépségkirálynője volt, majd pedig igazi celebritás lett belőle hazájában. A pár kapcsolata azonban nem mondható botránymentesnek. A pletykák szerint 2007-ben egy Európa-bajnoki selejtezőt követően prostituáltak keresték fel azokat a szállodai szobákat, amelyben a cseh válogatott öt játékosa, köztük Rosicky lakott. A cseh szövetség ezután pénzbüntetést szabott ki az érintettekre, de a labdarúgók tagadták a nőzést, csak az italozást ismerték be. Radka hihetett párjának, ugyanis kapcsolatuk azóta is töretlen.

Idén ősszel a cseh játékos bejelentette, hogy menyasszonya első gyermekükkel várandós, azonban Radka pár héttel később elveszítette a magzatát terhességének ötödik hónapjában.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr973289359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása