Míg Pato válása után összejött Barbara Berlusconival, az exfelesége, Sthefany Brito is új életet kezdett egy másik férfi oldalán. Sthefanyt és kedvesét, Igor Raschkovskyt a Rock in Rio fesztiválon kapták le a fotósok szombaton.

A színésznő egyébként újra munkába állt, a Vida de Gente című sorozatban kapott szerepet. Ennek alkalmából szeptember 13-án sajtótájékoztatót tartottak, ahol Sthefany visszafogottan beszélt magánéletéről.

"Hiszek a szerelemben függetlenül, hogy a házasságom kudarcot  vallott. Még túl fiatal vagyok. Az életem egy olyan fázisát élem, amelyben szeretnék keményen dolgozni és a karrieremet építeni. Boldog vagyok."
Mivel Sthefany újra dolgozni kezdett, így valószínűsíthető, hogy a Pato által fizetett asszonytartás díjának mértéke csökken. A színésznő azonban nem akart beszélni erről a témáról. "Bárhogy is lesz, azt meg kell beszélnem az ügyvédemmel. Nem mondhatok semmit" – zárta le a témát Sthefany. 

A Facebookon is megtalálhatóak vagyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr793259533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása