Ballack válik feleségétől

2011.09.02. 10:13

Ballack válik. A német játékos és felesége, Simone Lambe állítólag szakítottak. A pár 13 évig volt együtt, három fiúgyermekük született, és 2008-ban házasodtak össze. Ballack nem sokáig szomorkodott, a hétvégén átruccant Londonba, és belevetette magát régi csapattársaival az éjszakai életbe. A népszerű Whisky Mist nightklubban állítólag még Ryan Giggs exszeretőjével, Imogen Thomasszal is flörtölgetett.

***

Zaira Nara újra szerelmes? Diego Forlán ex-menyasszonyára állítólag újra rátalált a szerelem. Az új pasi szintén sportoló, az argentin teniszsztár Juan Monaco. Zaira a pletykák szerint a hétvégén New Yorkba repül, hogy meglátogassa új barátját. Monaco régebben a híres énekes, Michael Bublé feleségével, Luisiana Lopilatóval is járt évekig.

*** 

Neymar magára varratta kisfia nevét. Még csak pár napja jött világra a fiatal brazil első gyermeke, Neymar már magára is tetováltatta Davi Lucca nevét.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr253197250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása