Maxi López és Wanda Nara házassága krízisben. Alig pár hónapja, hogy a kisebbik Nara lány szakított Diego Forlánnal, úgy néz ki a másik nővér házassága felett is fekete felhők gyülekeznek – legalábbis a pletykák szerint. A harmadik gyermekével várandós Wanda egy bulvárlap állítása szerint kompromittáló helyzetben találta férjét más nőkkel. Andrés Nara, Wanda apja tagadja a híreket: „A kapcsolatuk tökéletes. A média nem tudom honnan vette ezt, de tévednek. Biztosíthatom Önöket.”

***

Balzaretti balerina felesége gyermeket vár. A híres táncosnő, Eleonora Abbagnato négyhónapos terhes a hírek szerint. Az ifjú feleség már nyári házasságkötésük után, a Maldív-szigeteki nászútjukon fedezte fel, hogy várandós. A pár nem szeretné tudni előre a baba nemét, de Eleonora megérzése szerint kislányt vár, akit tervei szerint Juliának szeretne keresztelni.

***

César Peixoto kedvese bejelentette terhességét. Eddig csak pletykálták, hogy Diana Chaves kisbabát vár, de ez immár bizonyosságot nyert: maga a kismama jelentette be. Diana jelenleg a harmadik hónapban jár, és a baba nemét még nem tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr583192235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása