Filippo Inzaghi (1973. augusztus 9., Piacenza)
Alessia Ventura (1980. április 10., Moncalieri)

Pippo Inzaghi és kedvese, a gyönyörű showgirl Alessia Ventura 2008 óta járnak együtt, de idén március környékén megszakadt köztük a kapcsolat. Állítólag a labdarúgónak viszonya volt egy Marika Fruscio nevű aktmodellel, bár Inzaghi tagadta ezt, és Alessia is kitartott kedvese mellett. Pár hónap mosolyszünet után azonban újra kibékült egymással a pár. A 31 éves szépség rendkívül népszerű hazájában, állítólag még a másik olasz szívtipró labdarúgó, Marco Borriello is rástartolt a hölgyre.

 
Pippo és Alessia

Alessia gyerekkora óta a rivaldafényben él. Tizenöt éves korában kezdett modellkedni, és egy esztendő múlva már egy tévéshow-ban kapott szerepet. Azóta is televíziós műsorokat vezet, és többek között a Deny Rose divatmárka arca.


Az AC Milan keretében, sőt, talán egész Olaszországban Filippót tartják az egyik legnagyobb nőcsábásznak (a titulusért egyébként állítólag jó barátjával, Christian Vierivel van nagy versenyben): Alessia előtt az évek során már rengeteg fotómodellel volt viszonya. Megfordult a karjai között például Samantha de Grenet (1970. 11. 09., Róma), Magda Gomes (1978. 02. 11., Sao Paulo), Debora Salvalaggio (1985. 06. 09., Latina), Elena Barolo (1982. 12. 14.), Aída Yéspica (1982. 07. 15.) és Federica Fontana is – ők mindannyian rendszeres szereplői a különböző olasz tévéműsoroknak.

***

Samantha de Grenet (1970. 11. 09., Róma)

Inzaghi 2001-ben alkotott egy párt a híres showgirl Samanthával. A gondot az jelentette, amikor 2002 nyarán Pippo elhagyta Torinót és elfogadta az AC Milan ajánlatát. Samantha rögtön új pasit szemelt ki magának, méghozzá nem mást, mint Francesco Tottit, akivel még azon a nyáron egy nyilvános helyen csókolózott. Nem sokkal később Inzaghi visszahódította szerelmét, és Szardínia szigetére vitte nyaralni. A társaságukban volt a szintén labdarúgó Francesco Coco, akivel a pletykák szerint Samantha összeszűrte a levet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr551689973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása