Wesley Sneijder – Yolanthe

2011.08.08. 08:07

Wesley Sneijder (1984. június 9.)
Yolanthe Cabau van Kasbergen (1985. március 19.)

Wesley Sneijder 2009 augusztusában kezdett találkozgatni a spanyol és holland felmenőkkel rendelkező színésznő és televíziós műsorvezetőnő Yolanthe Cabau van Kasbergennel.

A páros néhány hónap múlva, 2009 decemberében már el is jegyezte egymást, és az esküvőre sem kellett sokat várni: 2010. július 17-én nagy külsőségek közepette összekötötték életüket.


Esküvőjükkor

Yolanthe Ibizán született egy spanyol üzletember gyermekeként, akinek tulajdonában több diszkó, bár és étterem volt a térségben. Ő és 12 testvére 1990-ben költöztek vissza édesanyja szülőhazájába, Hollandiába, miután szüleik elváltak. Yolanthe a gimnázium után színészkarrierbe kezdett: több szappanoperában és filmben is szerepet kapott. 2007-től két évig Jan Smit holland énekessel járt. Életük a bulvármédia kereszttüzében telt, és 2009-ben szakítottak. Ezután kezdett el találkozgatni Wesleyvel.


Yolanthéról köztudott, hogy imádja Sneijder első házasságából származó kisfiát

***

Ramona Streekstra

Wesley korábban egyszer már oltár elé vonult: gyerekkori szerelmét, Ramonát vette feleségül 2005. június 18-án. Kisfiuk, Jessey 2006. szeptember 4-én jött világra.


Ramona, az első feleség

Ramona pozitívan nyilatkozott expárjáról, amikor az oltár elé vezette új szerelmét, Yolanthét. "Wes és én már elváltunk egymástól, örülök neki hogy új kapcsolata van, és megnősül. Nem, nem kaptam meghívást az esküvőre, de valószínűleg nem is mennék el. Úgy gondolom elég furcsa helyzet lenne, ha az ex ott lenne a lagziban." Ramona Yolantét is kedveli. "Ha Yolanthe lett volna szétválásunk oka, akkor másként éreznék, de nem így van. Mi jól kijövünk, tényleg semmi gondom sincs vele. És ő nagyon édes Jesseyvel is." 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr843131451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása