Yannick dos Santos Djaló (1986. május 5.)
Luciana Abreu Sodré Costa Real (1985. május 25.)

 

Yannick Djalo felesége portugál énekesnő, Luciana Abreu. Luciana a legnevesebb portugál zenei tehetségkutatóból, az Idolosból kiesett az elődöntőben, majd az Eurovíziós dalfesztiválon tűnt fel. Manapság pedig igazi sztárrá nőtte ki magát az egyik portugál csatornán futó gyerekműsorban, melynek házigazdája. Az énekesnő baráti kapcsolatot ápol Cristiano Ronaldo családjával, és 2009-ben a pletykalapok össze is hozták a labdarúgóval, amikor Luciana megjelent CR egyik márkaboltjának megnyitóján. Yannickkal nem sokkal ezután ismerkedtek meg, és 2010-ben össze is házasodtak.


A Djaló házaspár

2011 januárjában megszületett kislányuk, Lyonce Viktórya.

Yannick Djalónak nem a Lucianával közös kislánya az egyetlen gyermeke. Előző kapcsolatából Ana Sofia Miguellel 2008-ban született egy kisfiú, Christian.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr753117217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása