A kolumbiai énekesnő, Shakira is részt vett tegnap  Miamiban azon a sajtótájékoztatón, amelyen az FC Barcelona bejelentette, hogy támogatja az énekesnő alapítványát, a Pies Descalzost. Az alapítvány több mint 6000 szegénysorban élő kolumbiai gyermek oktatását és élelmezését biztosítja, valamint nemzetközi tevékenységet is végez Haitin és Dél-Afrikában.
A Barcelona és Shakira a rendezvényen bejelentették, hogy együttesen biztosítanak oktatási és rekreációs programokat a veszélyeztetett spanyol ajkú gyermekeknek Miamiban, valamint a kolumbiai Cartagenában. A projekt nem titkolt célja az, hogy spanyol közösség társadalmi kirekesztése ellen harcoljon. Ennek egyik módja a sportolási lehetőség biztosítása, amely által a fiatalok sok alapvető értéket megtanulhatnak, többek között a csapatmunka fontosságát, a fair playt és a vereség méltósággal viselését.
„Az oktatás a leghatékonyabb módja a gyermekek sorsának jobbá tételéhez” – nyilatkozta Shakira a sajtókonferencián. A Pies Descalzos (Mezítláb) Alapítvány 1997 óta végez jótékonysági munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr563119050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása