A két gyönyörű showgirl, Federica Nargi és Constanza Caracciolo állítólag összevesztek a Formentera szigetén eltöltött közös nyaralásuk alatt. A két barátnő között – akik sülve-főve együtt jelentek meg a múltban mindenhol, ráadásul közösen vezetik a nagysikerű Striscia la Notizia tévéshowt – komoly vita alakult ki, ami állítólag a tettlegességig fajult. A pletykák szerint egy átmulatott éjszaka után a táncparkettről távozó Federica keresni kezdte szerelmét, Alessandro Matrit. Meg is találta barátját, aki éppen egy másik lánnyal csókolózott: Constanzával. A túlfűtött vita igazi civakodássá alakult, egyes szemtanúk szerint a két dulakodó lányt alig tudták szétválasztani.
Matri és Federica két és fél éve járnak, de közvetlenül megismerkedésük előtt állítólag a Juventus labdarúgójának volt egy rövid kapcsolata Caracciolóval is. (A rossznyelvek szerint Matri a barna szépségért hagyta ott korábbi barátnőjét).  Eddig a pillanatig ez azonban nem okozott feszültséget a lányok között… Constanza egyébként maga is kapcsolatban él egy labdarúgóval, a San Marino játékosa, Alessandro Fogacci a párja.
A veszekedésről szóló pletykákat eddig még egyik fél sem kommentálta vagy erősítette meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr773043474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása