Shakira talán állapotos?

2011.06.07. 12:35

A spanyol Diário Show napilap szerint a kolumbiai énekesnő Shakira első gyermekével várandós a Barcelona hátvédjétől, Gerard Piquétől. Gondolják ezt azért, mert Shakira betegségre hivatkozva lemondta egyik spanyolországi koncertjét.

***

Stacey Giggs nem hiszi el, hogy férjének nyolcéves viszonya lett volna sógornőjével, Natashával. A 37 éves Ryan Giggs ugyanis váltig tagadja, hogy összejött volna bátyja feleségével, elmondása szerint ezek koholt vádak ellene, amiért korábban bírósági végzéssel  megpróbálta elhallgattatni a médiát házasságtörési ügyében. A testvér, Rhodri azonban nem hisz a labdarúgónak, és állítólag már feleségével is szakított. Stacey a pletykák szerint megpróbált beszélni sógorával, és jobb belátásra bírni, azonban az lecsapta a telefont. A barátok szerint azonban az asszony már régóta gyanítja, hogy Natasha megpróbálja ellopni tőle a férjét.

***

Természetesen Giggs újabb botrányából a korábbi szerető, Imogen Thomas sem maradhat ki, aki napi szereplője lett az angol bulvársajtónak, amióta kirobbant a botrány. A korábbi szépségkirálynőt azóta több tévéshow-ba is meghívták, múlt szombaton például  Simon Cowell vendége volt a Britain's Got Talent tehetségkutatóban. Imogent – aki a saját bevallása szerint szerelmes volt a labdarúgóba – állítólag megviselték a legújabb pletykák, miszerint Giggsnek viszonya volt saját sógornőjével is. „Ma csak szeretnék összegömbölyödni és meghalni” – írta twitterén.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr542964183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása