Maxi López és Wanda Nara másodszülött kisfiát, Constantint megkeresztelték a napokban. Wanda, aki híres twitter-imádatáról, most sem hazudtolta meg önmagát: egyenesen a templomból tudósította követőit a családi eseményről.

***

Ryan Giggs ismét szexbotrányba keveredett. Ezúttal nem egy szépségkirálynőt csábított el, hanem saját öccse feleségét, Natashát. A sztorit a 28 éves Natasha barátnője adta el a bulvárlapoknak, akinek elmondása szerint a labdarúgó és sógornője közötti kapcsolat már nyolc éve tart, körülbelül akkorra tehető a kezdete, amikor Giggs későbbi felesége, Stacey első gyermeküket várta. Nem sokkal később Natasha összejött a labdarúgó öccsével, Rhodrival, akivel eljegyezték egymást, és egy közös gyermekük is született 2006-ban. A Giggs és a lány közötti kapcsolat azonban tovább folytatódott, titokban találkozgattak éveken át. „Ryan sosem volt romantikus velem. Ez csak a szexről szólt. – mesélte Natasha bizalmasan barátnőjének. 2008-ban elterjedt a szóbeszéd Manchesterben az afférról, ami Giggs testvére fülébe is eljuthatott, ugyanis a tervekkel ellentétben Rhodri és Natasha 2010-es esküvőjén nem Ryan volt öccse tanúja.

***

A pletykák szerint Simon Cowell közbenjárására felkérték Cheryl Cole-t, hogy térjen vissza az amerikai X Factor zsűrijébe. Mint ismeretes, Ashley Cole exfeleségét két héttel ezelőtt rúgták ki a tehetségkutató mentori székéből, de úgy néz ki még nincsen minden veszve…

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr582959364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása