Imogen tegnap londoni lakásánál (Fotó: xposurephotos.com)

Ryan Giggs szeretője, Imogen Thomas arra készül, hogy elhagyja az Egyesült Királyságot, és hosszabb időre külföldre utazik nyaralni, ugyanis ő és családja is halálos fenyegetéseket kapott a Twitteren.
"Hallani akarom, ahogy vonyítasz a fájdalomtól azért, amit a családoddal teszünk" – hangzott az egyik üzenet, egy másik pedig fenyegetően kijelentette, hogy tudja, hogy Imogen hol lakik, milyen autót vezet, sőt még néhány rokona lakcíme is a tarsolyában van, egy harmadik pedig büntetésként a fejbelövést is felvetette. Az egykori szépségkirálynő és valóságshow-sztár a rendőrséghez fordult, hogy védelmet kérjen.


Imogen láthatóan nem örült az otthona előtt rá váró fotósoknak

Eközben Giggs elutazott a Manchester Uniteddel Londonba, a BL-döntő helyszínére. Sir Alex Ferguson várhatóan kezdőként számol vele a mérkőzésen a botrány ellenére is.

 


Giggs tegnap Edwin van der Sar, Paul Scholes és Gary Neville társaságában utazott a vonaton Londonba

A pletykák szerint Giggs felesége, Stacey kitart férje mellett, annak ellenére, hogy pár nappal ezelőtt jegygyűrűje nélkül látták kilépni közös otthonukból.


Staceyt szerdán, a botrány kirobbanása után fényképezték le a fotósok

Egy a párhoz közeli forrás szerint Stacey tudja, hogy Ryan számára a BL-döntő lesz az utolsó nagy dobás, és szeretne rá büszke lenni. "Menj oda, és játssz, ez az életed" - mondta állítólag Giggsnek a felesége. A játékos pedig elismerte, hogy bolond volt, azt kívánja, bárcsak meg sem történt volna a dolog, és megkönnyebbült, amiért felesége mellette áll.
Egy másik forrás szerint "Ryan szereti Staceyt, és utálja a tényt, hogy ő mérges rá. Azt mondta, hogy az Imogennel való kapcsolat egy pillanatnyi őrület volt, csak kicsúszott a kezei közül az irányítás. De sajnálja, hogy figyelmen kívül hagyták a bíróság végzését, miszerint nem árulhatják el a nevét, mert ő csak meg akarta védeni azokat, akik a legfontosabbak neki – a gyermekeit."


Giggs gyermekeivel múlt vasárnap az Old Traffordon

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr152935835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása