A Manchester United klasszisa, a 2007 óta házas Ryan Giggs tavaly  szeptembertől fél éven át szerelmi kapcsolatot folytatott Imogen Thomasszal, Wales ex-szépségkirálynőjével, a Big Brother egyik sztárjával.


Imogen a Manchester United színeiben


A pletykák szerint az egykori reality-hős teljesen tönkrement a botránnyal járó hercehurca miatt, a nővére úgy nyilatkozott, hogy már attól tartottak, hogy Imogen öngyilkos lesz.


Imogent kiborították az elmúlt hetekben történtek
 

Thomas kisasszony egyébként állítja, hogy soha nem akarta eladni a történetét, és tagadta azokat a vádakat is, hogy megpróbálta volna megzsarolni Giggset, hogy a hallgatásáért cserébe fizessen 100 000 fontot.
"Imogen 100 százalékig biztos volt benne, hogy Giggs elhagyja Staceyt, a feleségét, és a gyerekeit, hogy együtt legyen vele – mesélte a lány egyik barátja. – Ez nem egy olyan kapcsolat volt, amely teljesen a szexre épült, hanem sokkal mélyebb. Imogen szerelmes volt, és most nagyon szomorú a történtek miatt."
Giggs és a reality-sztár tavaly szeptemberben találkoztak egy londoni klubban. Imogen elmondása szerint a labdarúgó eleinte nem tudta, hogy a lány, akivel szóba elegyedett, maga is híresség Angliában. "Azonnal egy hullámhosszon voltunk, mert annyi minden közös van bennünk" - mesélte a lány egy hónappal ezelőtt egy interjújában. "Nyugodtan és józanul viselkedett. Hazafelé a szállodába sokat beszélgettünk, és éreztem, hogy érdeklődik irántam. Csókolóztunk, aztán együtt töltöttük az éjszakát. Tudtam, hogy házas, de a pillanat magával ragadott."
Imogen azt állította, hogy megpróbált véget vetni ennek az ügynek akkor és ott, de Giggs elkérte a telefonszámát, és másnap felhívta, hogy biztonságosan hazaérkezett-e. Ezt követően pedig üzenetváltogatás vette kezdetét, majd a Manchester United idegenbeli mérkőzései előtt találkozgattak különböző luxusszállodákban.


Giggs a botrány ellenére tegnap pályára lépett Gary Neville búcsúmérkőzésén


Imogen egyébként igencsak kedveli a labdarúgókat, kapcsolata volt Jermain Defoe-val, de állítólag Cristiano Ronaldo ágyában is megfordult már.


Imogen és Defoe


Giggs apja, Danny Wilson is megszólalt az ügyben. "Csalódtam benned" – jelentette ki Wilson, aki több, mint 20 éve hagyta el családját, és amely miatt Giggs megtagadta apját, és anyja nevét vette fel. "Alig hiszem el a történteket. Ő egy ikonikus labdarúgó, fantasztikus eredményeket ért el. Piedesztálra volt állítva. Büszke voltam rá" – nyilatkozta az apa, akiről köztudott, hogy nagy nőcsábász, az italt sem vetette meg, sőt, még börtönben is ült. "De mélységesen csalódtam, hogy Ryan ezt tette, mert kicsi gyermekei vannak. Szomorú vagyok, mert ez biztosan hatással lesz rájuk is. Az anyja is majd' belepusztul a történtekbe."


Giggsnek Wilson helyett edzője, Alex Ferguson lett az életében az apafigura


Hogy Giggs felesége mit szól a történtekhez, azt nem tudni, de ma reggel a jegygyűrűje nélkül hagyta el a családi otthont.


Stacey múlt vasárnap az Old Traffordon

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr692931451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása