Cheryl Cole hétfőn Manhattanben egy promóciós eseményen népszerűsítette az új amerikai X Factort. Cheryl egy narancssárga ruhában, nyakában gyöngyökkel jelent meg az eseményen. Balszerencséjére kolléganője, a zsűri másik női tagja,  a nála 21 évvel idősebb Paula Abdul egy hasonló meleg árnyalatú öltözetet választott.

 

Még csak az első két X Factoros eseményen vannak túl a zsűritagok, de ez már a második ilyen divatbaki volt, mivel a tehetségkutató első meghallgatására Paula és Cheryl szintén egyforma színű ruhában érkeztek. A divatkritikusok szerint mindkét alkalommal Paula Abdul ruhája volt a nyerő (hasonlóan az angol X Factorhoz, ahol Cheryl öltözetét általában lepipálta a másik női zsűritag, a nála szintén idősebb Danii Minogue).

Szavazzatok, szerintetek Cheryl vagy Paula ruhája a jobb!

 

Az X Factor első meghallgatásán:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr752912955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása