Sthefany Brito, a balerina

2011.05.06. 07:36


(Fotó: Quem)

Pato exfelesége, Sthefany Brito a napokban egy fotózáson vett részt, ahol tüllszoknyában pózolt a fényképésznek. A színésznő twitterén osztotta meg rajongóival élményeit.
Sthefany egyébként ismét belevetette magát a munkába, nemrégiben egy videoklipben szerepelt, jelenleg pedig a Macho Man című tévésorozatban játszik, amelyben múlt héten lehetett először látni a képernyőn. A színésznő 2008 óta nem szerepelt szappanoperában; Patóval való kilenc hónapos házassága alatt  feladta karrierjét. Válásukkor erre alapozva kért havi 57 ezer euró tartásdíjat exétől.
„Ha az esküvő után ő hagyott volna fel futballista-pályafutásával, hogy az én karrieremet támogassa, akkor valószínűleg most nekem kellene tartásdíjat fizetnem – nyilatkozta Sthefany.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr972879764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása