Daniella Cicarelli, a tervező és Milene Domingues (Fotó: Caras)

A visszavonult brazil Ronaldo két exfelesége múlt héten együtt tekintette meg Lu Monteiro divatbemutatóját Sao Paulóban.
Milene Domingues 1999 áprilisában ment hozzá a labdarúgóhoz, akitől egy kisfia, Ronald született. A pár négyévi házasság után vált el. Ronaldo ezután kezdett el randizni Daniella Cicarellivel, akivel 2005-ben Valentin-napkor jelképes esküvőt tartottak egy franciaországi kastélyban. A frigy nem volt hivatalos, mert a focista és korábbi felesége, Milene között még nem mondták ki a válást. Áprilisban Daniella bejelentette, hogy gyermeket vár, azonban néhány héttel később elvesztette magzatát. Májusban aztán Ronaldo és Cicarelli közleményben jelentette be, hogy külön válnak útjaik.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr832871963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása