(Fotó: Olycom)

Az olasz Davide Bombardini párja, a modell Giorgia Palmas nyerte az L'Isola dei Famosi című hírességek realityshow-ját. (Magyarországon Celeb vagyok, ments ki innen címmel futott a műsor.) A műsorban versenyző volt még Cristiano Ronaldo egykori barátnője, Raffaella Fico, illetve Mario Balotelli húga, Abigail Barwuah is.

A műsor fináléjában megjelent Giorgia párja, Davide Bombardini is, aki rögtön magához ölelte hetek óta nem látott feleségét.

Giorgia 2000-ben került a köztudatba, amikor megnyerte a Miss Italy szépségversenyt, majd a Miss World világszépe választáson a második helyet szerezte meg az indiai versenyző mögött. Bombardinivel 2005 óta alkot egy párt, kislányuk Sofia 2008-ban született meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://futballistafeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr242866630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása